Kā atšķiras moduļu mājas?

Vai visas moduļu mājas ir vienādas?

Vai tomēr tās savā starpā atšķiras?

 

Patiesībā, lai arī no malas vairums moduļu mājas var likties vienādas, tomēr katram ražotājam ir savi standarti, kvalitātes latiņa un materiālu izvēles!

 

Srādājot 10 gadus ar vairāk nekā 500 koka karkasa mājām Zviedrijā, piedāvājam saviem klientiem skandināvu standartus un kvalitāti:

 

Šeit būs 12 pozīcijas, ko mēs daram citādāk nekā citi!

 

#1 Spēcīgs mājas skelets  

Konstrukciju izbūvei izmantojam tikai un vienīgi kalibrētu C24 klases kokmateriālu nevis zāģmateriālu, kas nodrošinās precizitāti un lielāku izturību

 

#2 Īpaši izmeklēti mājas hermētiskuma materiāli 

Lai nodrošinātu mājas hermētiskumu, strādājam ar pasaulē sevi pierādītajām SIGA membrānām, kuras pēc montāžas, ievērojot ražotāju rekomendācijas, ar speciālām līmlentām tiek salīmētas, nodrošinot to pilnvērtīgu darbību.  

 

#3 Īpaši stipra un vēja noturīga konstrukcija

Konstrukcijas stabilitātei pret vēja ietekmi izmantojam gan vēja reģipsi, gan difūzijas membrānu, lielākoties Latvijā tiek izmantota tikai difūzijas membrāna.

 

#4 Izturīga iekšējā apdare

Lai uzlabotu konstrukciju noturību pret deformācijām, zem ģipškartona apdares izmantojam OSB plāksnes, kas arī dod klientam brīvu vaļu savas sapņu mājas iekārtošanai, ļaujot, jebkurā vietā, papildināt interjeru ar pie sienas stiprināmiem dizaina elementiem.

 

#5 Augstākās kvalitātes slēdži un rozetes 

Savās mājās izmantojam pasaulē lielu atzinību guvušā ražotāja JUNG rozetes un gaismas slēdžus, kas nodrošinās estētiskumu un kvalitatīvu darbību gadiem ejot.
 

#6 Individuāli galdnieku risinājumi pēc klienta vēlmēm

Galdniecības izstrādājumi - virtuves iekārta, palodzes, masīvkoka iekšdurvis -  mūsu mājās tiek uzmērīti, saražoti un uzstādīti pēc individuāla pasūtījuma, ļaujot klientam pielāgot interjeru savām vēlmēm.

 

#7 Ilgtspējīgs jumta segums 

Jumta apakškonstrukcijai izmantojam pilno dēļu klāju un specializētu apakšklāju, kas atšķirībā no retināta dēļu klāja, sekmēs jumta seguma ilgāku kalpošanas laiku un nokrišņu radītās skaņas izolāciju. 

 

#8 Droša komunikāciju izbūve  

Māju inženierkomunikāciju aizsardzībai gan elektrības, gan ūdens vadi tiek instalēti specializētās gofrētās caurulēs un tiek pielietota tehnoloģija bez savienojumiem, mazinot īssavienojumu un noplūžu risku, kā arī vieglu instalācijas nomaiņu nepieciešamības gadījumā.

 

#9 Īpaša hidroizolācija vannas istabās 

Vannas istabu hidroizolācijai izmantojam speciālas membrānas parastās mastikas vietā, kas nodrošina pilnīgāku pārklājumu un labāku aizsardzību pret konstrukciju samirkšanu. 

 

Kā arī papildus ierastajam risinājumam aiz mitrumizturīgā ģipškartona iestrādājam saplākšņa loksnes, kas nodrošina papildus stabilitāti un iespēju pie sienām stingri piestiprināt dušas sienas, kumodes vai ko citu.

 

#10 Iekšdarbi Skandināvijas standartos

Iekšējās apdares darbus veicam ar Flügger materiāliem pēc viņu tehnoloģijām, kas jau ilgus gadus sevi pierādījuši kā vieni no kvalitatīvākajiem un uzticamākajiem izplatītājiem, galvenokārt ,Skandināvijas valstīs.

 

#11 Profesionāla komanda

Mūsu komandā ir pārliecinoši cilvēki un savas jomas profesionāļi, kuri izvēlēsies labākos risinājumus un materiālus. Kontrolējam kvalitāti katrā celtniecības posmā un tieši tāpēc nodrošinām katram klientam iespēju iepazīties ar ražošanas procesu tepat Siguldā, kā arī iespēju redzēt Jūsu iecerētās sapņu mājas būvniecības procesu.

 

#12 500 + nodotas mājas Zviedrijā

Kā uzņēmuma vadītāji, tā meistari ir ar milzīgu pieredzi būvniecības darbos Zviedrijā, kas mums visiem kalpo kā latiņa, kuru piedāvājam saviem klientiem. 
 

Kāpēc izvēlēties MODERN HOUSE moduļus?

 

MODERN HOUSE realizē projektus, kuri ir veidoti ar kvalitāti, estētiku, komfortu un ilgtspējību. 

 

Mūsu vairāk kā 10 gadu ilgā pieredze un nodotās 500 + koka karkasa mājas Zviedrijā, kalpo kā kvalitātes zīme, ko piedāvājam saviem klientiem Latvijā. 

 

Projektos izvēlamies strādāt tikai ar labākajiem materiāliem un tieši tāpēc vēlamies piesaistīt klientus, kuriem ir svarīga kvalitāte! 

 

Kontrolējam kvalitāti katrā celtniecības posmā un aicinām arī klientus būt daļai no šī procesa un iepazīties ar savas mājas tapšanas procesu, sākot no projekta izstrādes līdz nodošanai.

 

Interjera dizaina pamatā ir funkcionalitāte, vienkāršība un estētika. Kopējais mājokļa iekārtojums ir elegants un mūsdienīgs, kas rada patīkamu un ļoti mājīgu atmosfēru. Lielie logi nodrošina daudz dabīgās gaismas visas dienas garumā.