Pirms iegādājies moduļu māju izlasi šo!

Latvijas tirgū ir vairāki moduļu māju ražotāji, kas piedāvā Tavu nākamo mājokli, brīvdienu māju vai vasarnīcu!

Lai arī no malas gribās tos visus likt vienā kaudzītē un tikai salīdzināt to cenas, tomēr ir vairāki faktori, kas atšķir moduļu mājas cenas un kvalitāti.

 

Šeit būs 5 lietas, kas jāņem vērā pirms izdari sava moduļa iegādes izvēli:


#1 BŪVKONSTRUKCIJA

Pirmā noteikti ir moduļu mājas konstrukcija. 

Tās galvenais mērķis ir izturēt visas ēkas slodzi un nodrošināt izturību pret ārējiem spēkiem. Spēcīgs mājas karkass garantēs, ka arī pēc vairāku gadu desmitu ekspluatācijas tā stāvēs tik pat stalti kā pirmajā dienā.

 

#2 ENERGOEFEKTIVITĀTE

Ne mazāk svarīgs faktors ir energoefektivitāte!

Pieaugot enerģijas izmaksām, ir ļoti svarīgi cik biezs ir siltumizolācijas slānis un ne mazāk svarīgi kādi papildus pasākumi tiek veikti, lai šo siltinājumu papildinātu un uzlabotu tā darbību. 

Precīza membrānu iestrāde, savienojumu un izvadu hermētiska noslēgšana ir īpaši nozīmīgas lietas, kas būtiski ietekmēs nākotnes ekspluatācijas izmaksas.

 

#3 MATERIĀLU IZVĒLE UN SPECIFIKĀCIJA

Pirms iegādāties mājokli ir vērts izvērtēt materiālu izvēli un to tehniskos parametrus. 

Būtisks faktors moduļa ilgtspējībai ir pielietoto materiālu kvalitāte, kas lielā mērā nosaka gala produkta - moduļu mājas cenu. 

 

#4 DIZAINS

Moduļa iegāde ir ilgtermiņa investīcija!

Lai arī dizains ir visai subjektīvs un var atšķirties katram saimniekam - ir gudri paredzēt ka piedāvātais dizaina koncepts ir moderns un ilgtspējīgs, lai jau pēc pāris gadiem tas nenovecotu. 

 

#5 RAŽOTĀJA UZTICAMĪBA

Lai arī vairums ražotāju piedāvā zemas moduļu cenas, tomēr jāsaprot, ka zem šīs cenas ir kompromisi gan kvalitātē, gan materiālu izvēlē.

Svarīgi izvēlēties ražotāju ar pieredzi un augstiem standartiem, kas dod garantiju, ka modulis kalpos arī pēc vairākiem desmitiem gadu.
 

KĀPĒC IZVĒLĒTIES MODERN HOUSE MODUĻUS?

 

MODERN HOUSE realizē projektus, kuri ir veidoti ar kvalitāti, estētiku, komfortu un ilgtspējību. 

 

Mūsu vairāk kā 10 gadu ilgā pieredze un nodotās 500 + koka karkasa mājas Zviedrijā, kalpo kā kvalitātes zīme, ko piedāvājam saviem klientiem Latvijā. 

 

Projektos izvēlamies strādāt tikai ar labākajiem materiāliem un tieši tāpēc vēlamies piesaistīt klientus, kuriem ir svarīga kvalitāte! 

 

Kontrolējam kvalitāti katrā celtniecības posmā un aicinām arī klientus būt daļai no šī procesa un iepazīties ar savas mājas tapšanas procesu, sākot no projekta izstrādes līdz nodošanai.

 

Interjera dizaina pamatā ir funkcionalitāte, vienkāršība un estētika. Kopējais mājokļa iekārtojums ir elegants un mūsdienīgs, kas rada patīkamu un ļoti mājīgu atmosfēru. Lielie logi nodrošina daudz dabīgās gaismas visas dienas garumā.